Webshops
Web Applications
Websites & Webdesign
IT Consultancy & Administration
Admininet bouwt webshops, sites & web concepten
Online Services met nadruk op eenvoud en gemak

Onze Visie

"Administratie wordt steeds vaker met IT gekoppeld. Tijdens onze projecten denken we continu binnen een kader van tijd, kwaliteit & budget. Ze hebben elk hun directe invloed op elkaar en op uw project."

"Goede communicatie is ontzettend belangrijk in dit soort projecten. Het beste idee sneuvelt al te vaak door onvolledige of lakse communicatie. Daarom praten we graag to the point doorheen uw project."


If the Sky is the Limit, Then let's go for the MoonBedrijfsprofiel

15 jaar ervaring in administratie hebben we gekoppeld aan IT en laat ons toe u te begeleiden met kennis ter zake.

Meer dan 10 jaar IT ervaring in een internationale, technische omgeving zorgen voor een stevige en brede basis in een snel evoluerende en globaliserende wereld.

Ervaren en gedreven in IT en administratie Doorheen de jaren hebben we ons bijgeschoold binnen specifieke niches zoals continuiteitsplanning en andere technische en administratieve opleidingen.

Levenservaring heeft ons verder laten rijpen.

Gedreven, enthousiast, met kennis terzake en to the point. Op die manier staan we u graag te woord. Het is volgens ons de beste basis voor goede informatie en resultaat.

Na haar opleiding bedrijfsadministratie heeft Dominique eerst op een bank gewerkt. Nadien is ze overgeschakeld naar administratieve omgevingen omdat ze daar meer haar dada terugvond. In het kort? Een gedreven, enthousiaste en stipte mama met oog voor professionalisme.

Na zijn ingenieurs opleiding is Dompi een eigen zaak gestart. Nadien is hij overgeschakeld vanuit de Horeca naar een internationale omgeving om als IT'er het bedrijf te ondersteunen. In het kort? Een ondernemer in hart en nieren, met oog voor detail en gedreven door het web.

Samen nemen we u graag mee op het web want we zijn overtuigd dat we voor elkaar wat kunnen betekenen, ongeacht het budget.

Admininet Café op Facebook
1/8/2011


Wil je op de hoogte blijven van promoties en acties, word dan lid van ons facebook Admininet Café. Als we aan 75 leden zitten, krijgt elke sympathisant een extra'tje.


Meer info ..

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van Admininet

We geven maandelijks gratis tips en advies over webshops & internet gebruik. Leuke en interessante koopjes van partners en eigen promoties.