Webshops
Web Applications
Websites & Webdesign
IT Consultancy & Administration
Admininet bouwt webshops, sites & web concepten
Online Services met nadruk op eenvoud en gemak

Enkele Voorbeelden

Hieronder kan je een paar voorbeelden doorlezen wat je met een applicatie kan doen.
Want je bent er sneller bij gebaat dan je denkt!

Je kan binnenkort ook een paar toepassingen testen in ons "Atelier".


Hierdoor maak je onderscheid tussen soorten gebruikers van je website. Een gewone bezoeker kan bijv. andere informatie te zien krijgen dan een C, of hij zal sommige informatie gewoon niet te zien krijgen.

Als je als ingeschreven (geregistreerde) gebruiker van een website door de beheerder een bepaalde rol of functie wordt toebedeeld, kan je toegang krijgen tot beveiligde informatie of taken.

In tegenstelling tot wat sommigen hopen, is het rolmodel een technisch aspect van de website waardoor extra beveiliging en functionaliteit kan worden toegevoegd.

Een voorbeeld: ik wil enkel geregistreerde gebruikers (bijv. klanten) laten zien wat de prijzen zijn van producten. Een gewone bezoeker van de website zal enkel de producten kunnen zien. Als de klant daarentegen inlogt, dan zal hij naast de producten ook de prijzen kunnen zien. Hiervoor moet hij wel ingelogd zijn!

Een voorbeeld: ik wil enkel mijn administratieve medewerker de producten in mijn online winkel laten aanpassen. Als ik hem die rol in mijn website geef, dan kan hij in het beheersmenu een link zien: producten updaten. Collega's die die rol niet hebben, zullen die link niet zien en ook geen toegang hebben tot die bewuste pagina (ook al kennen ze de link).

Met het rolmodel kan je dus binnen website informatie afschermen of toegankelijk maken op basis van de login gegevens van de gebruiker. Dit maakt de interactie nog veel groter en biedt echt eindeloos veel mogelijkheden.


Admininet Café op Facebook
1/8/2011


Wil je op de hoogte blijven van promoties en acties, word dan lid van ons facebook Admininet Café. Als we aan 75 leden zitten, krijgt elke sympathisant een extra'tje.


Meer info ..

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van Admininet

We geven maandelijks gratis tips en advies over webshops & internet gebruik. Leuke en interessante koopjes van partners en eigen promoties.